Από το ξεκίνημά του ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής έθεσε σαν ένα από τους σκοπούς του την επίσκεψη σε περιοχές με έντονα παραδοσιακό χαραχτήρα όπως αυτή του Βόρειου Έβρου την οποία περιοχή επισκέφθηκε την Κυριακή 15 -11- 2009 σε μία εκδρομή γενικού ενδιαφέροντος. Στην εκδρομή αυτή συμμετείχαν 105 μέλη του συλλόγου όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν αλλά και να συσφίξουν της σχέσεις μεταξύ τους.
Η μεγάλη συμμετοχή σε αυτή την εκδρομή είναι παράλληλα και ένας πολύ καλός λόγος ώστε να πραγματοποιηθούν στο μέλλον και άλλες τέτοιες εκδρομές. Παράλληλα ο Π.Χ.Σ.Θ.Κ. επισκέφθηκε και γνωστό οινοποιείο στα Μαράσια του Έβρου όπου όλα τα μέλη ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για την παραγωγική διαδικασία. Αμέσως μετά ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην αίθουσα εκδηλώσεων της οικογένειας Κουρούδη λίγο πριν την Ορεστιάδα όπου όλα τα μέλη γλέντησαν και χόρεψαν μέχρι το βράδυ και έτσι η εκδρομή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Όσο αφορά τα άμεσα σχέδια του συλλόγου ο Π.Χ.Σ.Θ.Κ. συνεχίζει την πολιτιστική δραστηριότητα του με την συμμετοχή του στης προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά με διάφορες δραστηριότητες και δρώμενα όπου καλεί όλους τους Θρακιώτες να συμμετέχουν.





Δείτε φωτογραφίες


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς Αναρτήσεις