Στις 8-15 Φεβρουαρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας για 3η συνεχή χρονιά, η εθελοντική δράση με τίτλο "Ο Αη Βασίλης, άργησε μια μέρα".


Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στη δράση, θα συγκεντρώσουν, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν, μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, σε οικογένειες.

Οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν ένα χρώμα, το οποίο θα αντιπροσωπεύει τον Σύλλογο ή την Ομάδα τους, και θα προσπαθήσουν μέσα από δράσεις που θα οργανώσουν, να γεμίσουν τους σάκους του Αη Βασίλη με τρόφιμα.

Τη συγκέντρωση και την καταμέτρηση των τροφίμων, καθώς και τη δημιουργία "πακέτων" στήριξης, θα αναλάβει το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων-Πρόσκοποι Ροδόπης και τη διανομή τους οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Στο τέλος της διαγωνιστικής διαδικασίας, θα ακολουθήσει "εκδήλωση" για όλους τους συμμετέχοντες., με απονομή τιμητικού Αη Βασίλη στην Ομάδα ή Σύλλογο, που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα τρόφιμα.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι "όλοι μαζί μπορούμε..."

Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού και ο σάκος της ομάδας θα βρίσκετε στην Πολιτιστική Κυψέλη του Δήμου Κομοτηνής (Καπναποθήκη) όπου γίνονται τα μαθήματα χορού:
·         Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 5:00΄ - 9:00΄ μ.μ.
·         Δευτέρα 9 και Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00΄ - 10:00΄ μ.μ.
·         Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 5:00΄ - 9:00΄ μ.μ.

Τις παραπάνω ημέρες και ώρες , παραδίδουμε προϊόντα από την παρακάτω λίστα στην Καπναποθήκη για λογαριασμό της ομάδας του συλλόγου Θρακών. 

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Πάνες μωρού, σκόνη πλυντηρίου, βρεφικό γάλα σε σκόνη, γάλα μακράς διάρκειας, λάδι.Καθώς και ρύζι, ζάχαρη, μακαρόνια.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΧΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση και την προσφορά σας και ευχόμαστε ο Αη Βασίλης να γεμίσει τα σακιά του και να στηρίξει τις 330 οικογένειες που περιμένουν τα δώρα του

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 6937116677 (Γιάννης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς Αναρτήσεις