Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 μέσα σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα, με μεγάλη συμμετοχή , έγινε η παρθενική εκδήλωση κοπής της πίτας του συλλόγου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής, όπου το Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχθηκε τα μέλη του.Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του συλλόγου ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες που έχουν γίνει μέχρι τώρα από το σύλλογο, ευχαρίστησε τα μέλη για την προσφορά τους στην επίτευξη των στόχων και τους ζήτησε να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι την προσφορά τους στο σύλλογο αλλά και στην κοινωνία, θέτοντας ταυτόχρονα τους στόχους για την καινούρια χρονιά.


Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας όπου τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Φώτης Ντομπρίδης από το τμήμα παραστάσεων, που παρέλαβε εν μέσω χειροκροτημάτων μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δώρο από το σύλλογο. Η βραδιά συνεχίστηκε με φαγητό, καλή παρέα, πολύ κέφι και χορό με τους ήχους της παραδοσιακής θρακιώτικης μουσικής από την ορχήστρα Κουρούδη.
Στο τέλος της εκδήλωσης τα μέλη του συλλόγου ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 31 Ιανουαρίου με το αποκριάτικο μπαλνταφάν.
Δήλωση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς Αναρτήσεις