Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής σε συνεργασία με τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη, διοργάνωσε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ για τους μικρούς χορευτές του Συλλόγου, στην Καπναποθήκη, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.

Τα παιδικά χαμόγελα γέμισαν από νωρίς την αίθουσα, όπου οι χοροδιδάσκαλοί τους είχαν στήσει μια φαντασμαγορική γιορτή. Στα πλαίσια των ποικίλων δραστηριοτήτων, τα παιδιά έβαψαν τα πρόσωπά τους (face painting), στόλισαν με χριστουγεννιάτικες ευχές το δέντρο των ευχών, έγραψαν το γράμμα που θα στείλουν στον Άγιο Βασίλη και κατασκεύασαν δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια που διακόσμησαν την αίθουσα.

Η «απρόσμενη» εμφάνιση του Αϊ Βασίλη ζωντάνεψε τη μαγεία των Χριστουγέννων στους μικρότερους και ενθουσίασε τους μεγαλύτερους, που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αποκαλύψουν ποιος κρυβόταν πίσω από τη μακριά, πυκνή, άσπρη γενειάδα. Τα δώρα που μοίρασε ξετρέλαναν τα παιδιά, μιας και ο κόκκινος σάκος που κουβαλούσε ήταν γεμάτος με καραμέλες, ζαχαρωτά, δώρα, παραμύθια, παιχνίδια και ό,τι άλλο λαχταράει η καρδιά ενός παιδιού.

Το ταξίδι στο χριστουγεννιάτικο όνειρο συνεχίστηκε με ομαδικά παιχνίδια, παιχνίδια με μπουκάλια, φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη, χριστουγεννιάτικη μουσική και χορό, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου.










Ευχαριστούμε για το υλικό την Χρύσα Καραβαλάκη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς Αναρτήσεις