Με αφορμή τα γυρίσματα για την εορταστική εκπομπή του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού R Channel, ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής οργάνωσε και συμμετείχε σε ένα παραδοσιακό γλέντι στο κέντρο δεξιώσεων DIAMOND.

   Την ορχήστρα πλαισίωναν οι Παπαναστασίου Βαγγέλης (κλαρίνο, φλογέρα, καβάλι), Ζαπάρτας Νίκος (βιολί, τραγούδι), Κατσουλίδης Βαγγέλης (ούτι, τραγούδι), Μπουζαμάνης Δημήτρης (κρουστά, τραγούδι), Ουλιανούδη Λίτσα (τραγούδι), Ιντσούδης Σωτήρης (γκάιντα), Καρακατσιάνης Θάνος (ακορντεόν), Ούτος Παναγιώτης (τραγούδι), Αμπατζιάνης Θεοδόσης (τραγούδι), Βερβερίδης Νίκος (λαούτο) και Καραγκιοζάκη Δώρα(κανονάκι) που με αστείρευτο κέφι έπαιξαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

   Το πρώτο εορταστικό πρόγραμμα θα προβληθεί την Παραμονή των Χριστουγέννων 24/12 μετά το νυχτερινό Δελτίο Ειδήσεων και σε επανάληψη ανήμερα τα Χριστούγεννα 25/12 στις 14:30 και το δεύτερο Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12 μετά το νυχτερινό Δελτίο Ειδήσεων και σε επανάληψη την ημέρα της Πρωτοχρονιάς 1/1.

   Και για τους φίλους που θα βρίσκονται μακριά μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή μέσω ίντερνετ τις ίδιες ώρες, από τη διεύθυνση:  http://www.tvrodopi.gr/live-tv


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ:





ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ:

  



Ευχαριστούμε για το υλικό τους:
Νίκη Κιουπτσίδου
Χρύσα Στοϊκίδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς Αναρτήσεις